Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícias
      • Cultura
        • Els nens i nenes del projecte Barris en Solfa, del Consorci Badalona Sud, actuen amb l'orquestra Simfònica de Barcelona

Els nens i nenes del projecte Barris en Solfa, del Consorci Badalona Sud, actuen amb l'orquestra Simfònica de Barcelona

Publicada: 17.02.2012Sección: Cultura

Els nens i nenes del projecte Barris en Solfa, del Consorci Badalona Sud, actuen amb l'orquestra Simfònica de Barcelona avui divendres. El concert porta per títol "Et toca a tu" i serà a les 8 del vespre l'Auditori de Barcelona. Aquest projecte promou l'aprenentatge i la creació musical entre infants i joves. risc d'exclusió social i que utilitza la música com a eina per treballar l'educació en valors. El concert d'aquest divendres és el segon que es realitza en el marc d'aquesta iniciativa. En aquesta ocasió els assistents gaudiran d'un viatge musical i emocionant on s'interpretaran fragments de "Quadres d'una exposció de Mussorgsky" i també obres del compositor Xavier Montsalvatge. Enguany al concert hi participaran infants i joves del projecte Xamfrà del Centre de Música i Escena del Raval. El projecte necessita d'espais on poder assajar, comptar amb professors de qualitat i aconseguir uns bons instruments. Una cinquantena d'infants i joves de la zona sud de Badalona ja han participat en aquesta iniciativa, des de la seva posada en marxa fa 2 anys. Aquest divendres l'auditori de Barcelona acollirà el concert dels infants i joves del projecte Barris en Solfa, una iniciativa que compta amb la col·laboració de músics professionals i les entitats i centres educatius de Badalona Sud.

publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat