Botó Contacta amb Badaweb

La pressió policial dissuadeix el "Mercat de la Misèria"

Publicada: 20.07.2011Sección: Seguridad

Després d'un mes d'un intens dispositiu policial a la zona de l'anomenat mercat de la misèria, al barri de Sant Roc, l'activitat en aquesta zona pel que fa a la venda il·legal ha disminuït força. El govern municipal en fa una lectura molt positiva i afirma que pensa continuar treballant fins a acabar amb aquest tipus de venda ambulant. El govern municipal ha decidit però continuar amb les tasques preventives els propers dimarts, fins que calgui, per eradicar el mercat de la misèria de la ciutat. Avui l'activitat a la zona ha disminuït de manera molt important. Tot i això, s' hi ha destinat un dispositiu policial format per 20 agents de la guàrdia urbana, 3 policies nacionals, 4 agents dels mossos d'esquadra i 7 de la guàrdia urbana de Sant Adrià de Besòs.

Aquesta ha estat la quarta setmana consecutiva que diferents cossos de seguretat han organitzat un operatiu a l'entorn dels encants de Sant Adrià, als baixos de l'autopista C-31, per dissuadir els venedors del que popularment es coneix com el mercat de la misèria.

publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat