Botó Contacta amb Badaweb

COM Ràdio emetrà aquest estiu un programa produït per Ràdio Ciutat de Badalona

Publicada: 23.07.2010Sección: ¿Qué hacen en la radio?

Aquest estiu COM Ràdio emetrà el programa especial "El Viatger", produit per Ràdio Ciutat de Badalona. Sota la direcció del director de Televisió Badalona, Franc Famadas, i la periodista d'aquesta casa Cristina Pitarque, els oients podran gaudir d'un espai dedicat a la difusió d'alguns països com a possibles candidats per a aquestes vacances d'estiu. Amb la col·laboració d'un turista català i un convidat del país en qüestió, els interessats podran conèixer de més aprop les particularitats del Marroc, la Índia o el Japó, entre d'altres.

A partir del 25 de juliol i fins el 20 d'agost el programa d'estiu "El Viatger" es podrà seguir tots els matins de diumenge a travès de la freqüència de COM Ràdio. A Ràdio Ciutat de Badalona s'emetrà aquest divendres i de dilluns a divendres de la setmana vinent, a les 10 del matí i les 7 de la tarda.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat