Botó Contacta amb Badaweb

La Diada de Sant Jordi a Ràdio Ciutat de Badalona

Publicada: 22.04.2010Sección: ¿Qué hacen en la radio?

Aquesta diada de Sant Jordi Ràdio Ciutat de Badalona surt al carrer per copsar l'ambient de llibres i roses en diferents espais de Badalona. Així que, divendres de 10 a 1 del migdia el magazín Ciutat Oberta farà el programa en rigurós directe des de la plaça de la Vila. Allà entrevistaran als badalonins que de ben segur estaran comprant llibres i roses, i parlaran amb els llibreters i autors badalonins. A més, faran les seccions habituals dels divendres com, per exemple, el cinema amb el Miquel López i sortejaran diferents premis. Pel director de Ràdio Ciutat, Franc Famadas, aquesta és una molt bona oportunitat d'apropar-nos els oients i donar a conèixer encara més la ràdio.

Per la tarda, la Ràdio de Badalona també surt el carrer. En aquest cas, emetrà el programa Nines Russes des de la plaça Antonio Machado de la Salut. De 7 a 8 del vespre el programa participarà de la Festa de la Diversitat que aplegarà a les diferents entitats multiculturals de la ciutat. L'equip del Nines també connectarà amb la plaça de la Vila i farà un resum de com s'està celebrant la diada en diversos indrets de la ciutat.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat