Botó Contacta amb Badaweb

Detingudes cinc persones per cometre robatoris amb força a establiments

Publicada: 24.02.2010Sección: Sucesos

Els mossos d'esquadra han detingut a cinc persones acusades de cometre robatoris amb força i violència a establiments comercials de les ciutats de Badalona, Barcelona, Santa Coloma de grament, i Mollet del Vallès, entre d'altres.

Els robatoris es feien a bars, tallers de vehicles, botigues de joguines, salons recreatius i perfumeries. El dispositiu policial es va efectuar de forma simultània amb la detenció de tots els membres del grup, realitzant posteriorment registres a les localitats de Barcelona, Badalona i Lloret de Mar. A tres dels arrestats també se'ls acusa d'associació il·lícita. Cal destacar que aquest grup de lladres, després de sostreure vehicles en tallers de Barcelona, els utilitzaven per encastar-los en els aparadors o portes dels establiments on més tard cometien els robatoris. Els lladres venien després els cotxes sencers o per peces.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat