Botó Contacta amb Badaweb

Avui s'estrena a Televisió Badalona el programa 'Nines Russes TV'

Publicada: 04.02.2010Sección: ¿Qué hacen en la tele?

Avui fem un tast del nou programa de reportatges de caire social que estrena aquesta nit Televisió Badalona. El magazín de Ràdio Ciutat, Nines Russes, es trasllada a la televisió carregat d'entrevistes a diferents col·lectius i entitats de la ciutat.

Nines Russes TV és un programa de 30 minuts que s'emetrà tots els dijous a partir de dos quarts d'onze de la nit. Format per tres reportatges, es recolliran les vivències de diverses persones vinculades amb Badalona que mostraran la realitat social de la ciutat.

El nou programa hereta les directrius del magazín de Ràdio Ciutat de Badalona, Nines Russes, que s'emet cada tarda de set a nou del vespre. Un equip de quatre persones traslladaran la diversitat de Badalona de les ones radiofòniques a la imatge de la petita pantalla.

Nines Russes TV va dirigit a tots els badalonins i a tots aquells, de fora de la ciutat, que es podran veure reflectits en les històries explicades. Una cita amb la diversitat, tots els dijous a dos quarts d'onze.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat