Botó Contacta amb Badaweb

Guardonada la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de Can Ruti

Publicada: 06.05.2008Sección: Salud

Les publicacions de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'Hospital Germans Trias i Pujol han estat premiades per la Societat Espanyola de Medicina Interna. Es tracta del segon any consecutiu que els metges de Can Ruti reben aquest reconeixement.Durant l'any 2007, els professionals de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'hospital badaloní van publicar nou articles en diverses revistes especialitzades europees i espanyoles. Els treballs tracten sobre les diferències en fragilitat segons el sexe i l'edat en malalts amb insuficiènia cardíaca, sobre la situació de les unitats d'insuficiència a Espanya i sobre com millorar el diagnòstic i el tractament de la malaltia. Es tracta de diversos estudis interdisciplinars que ajuden a metges i pacients a l'hora de tractar amb més eficàcia les malalties cardíaques.

Els treballs realitzats al llarg de l'any 2007 també abordaven aspectes com la influència entre obesitat i mortalitat en pacients amb insuficiència cardíaca, i la importància de l'educació sanitària en la millora de la qualitat de vida dels pacients.

publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat