Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícias
      • Salud
        • Badalona comptarà amb un programa de suport a dones que pateixen processos de malalties i dolor

Badalona comptarà amb un programa de suport a dones que pateixen processos de malalties i dolor

Publicada: 10.04.2008Sección: Salud

“Dones que gronxen” és el nom del programa que, a partir del mes de maig, Badalona oferirà a dones que es troben en processos de malalties i dolor. L’espai terapèutic consistirà, entre d'altres activitats, en realitzar dinàmiques de grup com ara la musicoteràpia o tècniques de Reiki.

La terapeuta gestàltica Montse Pujol, després de patir una malaltia, va arribar a la conclusió que, tot i el suport que havia rebut dels professionals de la sanitat, hi havia una part emocional que havia quedat desatesa. Per això, va crear un programa on es pogués donar importància a arribar a una altra persona a través del contacte. Així va néixer “Dones que gronxen”, inspirat en l'oferiment de calma i protecció que fa una dona quan gronxa el seu nadó.

El programa el realitzen un grup de voluntàries que estan rebent formació per aprendre tècniques corporals i emocionals que oferiran a les dones que vulguin formar part d'aquestes activitats. “Dones que gronxen” també oferirà Reiki, una tècnica energètica que equilibra l'energia vital del nostre cos físic, mental i emocional, que correrà a càrrec de terapeutes voluntàries formades en la Fundació per a Preservació dels Valors Interns. Les dones que vulguin formar part d'aquest programa, poden informar-se i inscriure's a la Regidoria de la Dona de Badalona, al carrer Baldomer Solà, número 13.

publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat