Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícias
      • Salud
        • Els centres sanitaris badalonins s’afegeixen a la celebració del Dia Mundial Sense Tabac amb activitats diverses

Els centres sanitaris badalonins s’afegeixen a la celebració del Dia Mundial Sense Tabac amb activitats diverses

Publicada: 31.05.2007Sección: Salud

La idea és la mateixa a arreu: convèncer al fumador de la necessitat d’abandonar aquest hàbit. Per això a l’Hospital Municipal i al Germans Trias i Pujol s’ofereix informació sobre el tabaquisme.Els centres de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, coordinats per l’Institut Català d’Oncologia han organitzat un seguit d’activitats, d’entre ells hi ha el Germans Trias i Pujol que disposa d’estands informatius.

Badalona Serveis Assistencials també ha instal·lat taules informatives en els seus 9 centres. Els espais estan atesos per prop d’una 50ena de professionals per oferir al ciutadà que ho sol·liciti la informació necessària per deixar de fumar i resoldre possibles neguits. També podran, aquells que ho vulguin, sotmetre’s a una cooximetria una prova que serveix per conèixer quina quantitat de monòxid de carboni presenta l’aire respirat. Durant la jornada s’informarà també del Programa Comunitari d’Ajut al Fumador.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat