Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícias
      • Salud
        • La Unitat d’Hospitalització a Domicili de Can Ruti ha atès a 3.700 malalts des que va començar a funcionar al 2001

La Unitat d’Hospitalització a Domicili de Can Ruti ha atès a 3.700 malalts des que va començar a funcionar al 2001

Publicada: 15.03.2007Sección: Salud

Es tracta de pacients que estan ingressats a casa i que reben la visita de metges i infermeres.La Unitat d’Hospitalització a Domicili funciona com una unitat més del centre i és una alternativa a l’ingrés convencional. Un metge i una infermera fan un seguiment diari del malalt. Marta Pont és una de les infermeres a domicili i forma part del projecte des dels seus inicis.Aquest equip mèdic és capaç de dur a terme diversos tractaments a domicili com són la administració intravenosa d’antibiòtics, quimioterapia o cures de ferides complicades. Darrerament també atén a pacients amb malalties respiratòries i a persones que han passat per una prótesis de genoll o maluc.

Els malalts que estan hospitalitzats a casa poden patir un procés agut però ha d’estar ben diagnosticat, en situació clínica estable y sense evolució negativa. A més, hi ha d’haver amb el pacient una persona que pugui col·laborar amb l’equip mèdic.

Des del 2001 ha atès més de 3.700 malalts i ha fet 16.500 visites mediques i 23.800 d’infermeria.

La Unitat d’hospitalització domicilària atén els municipis del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat