Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícias
      • Salud
        • Les farmàcies asseguren sentir-se com “l’ase dels cops” davant la baixada de preus del 7% dels medicaments

Les farmàcies asseguren sentir-se com “l’ase dels cops” davant la baixada de preus del 7% dels medicaments

Publicada: 28.02.2007Sección: Salud

Les farmàcies asseguren sentir-se com “l’ase dels cops” davant la baixada de preus del 7% dels medicaments decretat pel Ministeri de Sanitat i que s’aplica a partir de demà. El sector garanteix el subministrament de determinats productes tot i que alerten que la situació podria ser més greu en properes retallades.Les successives rebaixes en el preu dels medicaments ha escarmentat als farmacèutics que procuraran limitar l’estoc dels productes. Els professionals del sector, però, han alertat del perill que suposen aquestes baixades del preu dels medicaments ja que les farmacèutiques ho tindran en compte alhora de garantir-ne la distribució.

La mesura decretada pel govern espanyol pretén paliar el forat econòmic que pateix la Sanitat. Des del Col·legi de Farmacèutics, la vocal de la Junta de govern, Mª Teresa Basons, ha denunciat que la rebaixa s’implanta sense el temps d’adaptació que necessiten les farmàcies. La rebaixa del 7% s’aplica a partir de demà i afecta a uns 4.300 medicaments.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat