Botó Contacta amb Badaweb

Tres detinguts per tràfic de haixis

Publicada: 12.01.2007Sección: Sucesos

Preparaven la compra-venda de vint quilos d’haixís a Badalona però els Mossos d’Esquadra els van enxampar mentre canviaven la matrícula d’un vehicle. De moment, la policia ha detingut tres dels quatre implicats en aquest afer.Els fets ens remeten a la matinada del 8 de gener quan agents de paisà de Badalona van veure uns individus canviant la matrícula d’un cotxe. En revisar-ne l’interior els agents hi van trobar dues pistoles carregades i tres fardells de papers tallats com si fossin bitllets de cinquanta euros.Els Mossos han pogut comprovar després que havien frustrat la compravenda de 20 quilos d’haixix, valorats en uns 24 mil euros.

Els detinguts, d’entre 24 i 31 anys, són un veí de Santa Coloma i de nacionalitat marroquina, un espanyol de domicili desconegut i un peruà que vivia a l’Hospitalet. La policia busca una quarta persona que va fugir.publicidad

Enviar esta noticia a un amigo

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat