Botó Contacta amb Badaweb

Agenda Cultural

 • Jueves
 • 20
 • Abril
 • Exposició: La paraula Fotopintada. Jordi Cerdà & Claude Jeanmart

  Exposició: La paraula Fotopintada. Jordi Cerdà & Claude Jeanmart

  ESPAI BETÚLIA (Badalona)

  Exposició: La paraula fotopintada. Jordi Cerdà & Claude? Jeanmart

  Claude Jeanmart i Jordi Cerdà han realitzat, des de fa molts anys, diverses aventures plàstiques en col·laboració, com el treball Kafka i Praga –que es va presentar a l’Espai Betúlia el 2012- o El Quixot a Barcelona. Es mouen entre la pintura, la fotografia, l’objecte,? la performance i el vídeo i proposen una reflexió sobre l’art i el llenguatge. El concepte és el comú denominador del treball, utilitzant la ironia com a element trencador. L’exposició La paraula fotopintada presenta part dels seus darrers treballs en llibre d’artista i obra gràfica. Hi han col·laborat també Denise Jeanmart i Laura Batista.

  Activitats complementàries:
  ?
  4 de maig a les 19.30 h
  Presentació del llibre La paraula fotopintada, de Jordi Cerdà i Claude Jeanmart. Editat per l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli.?


  Així mateix?s'ofereix un Taller de Llibre d’Artista per a escolars de 5è i 6è de primària i 1er i 2on d’ESO,?a càrrec de Lluïsa Pla. Cal que les escoles concertin la visita amb l’Espai Betúlia.
  FITXA TALLER LLIBRE D’ARTISTA

  L’exposició es podrà veure fins al 2 de juny de 2017.

  Aquí podeu consultar el PROGRAMA SENCER ?

publicidad

Información de contacto

Para ponerse en contacto con nosotros, pueden hacerlo a través del teléfono de Badaweb 93 460 11 58 o simplemente rellenando el siguiente formulario.